kuru alkollü pzn için ürünler (14)

Vodka Üreticisi - Özel Etiket Vodka

Vodka Üreticisi - Özel Etiket Vodka

KENDİ MARKANIZI GELİŞTİRMEK Mİ İSTİYORSUNUZ? Sürekli yenilik ve her müşterinin memnuniyetini sağlama arayışı göz önüne alındığında, özel ihtiyaçlarına göre ürün geliştirme imkanı sunuyoruz. Destilaria de Basto'da, ürün tasarımından formülasyona ve her pazarın yasal gerekliliklerine kadar 360º bir bakış açısını içeren bir hizmetle özel marka ürünleri yelpazesi geliştiriyoruz. Dağıtıcılar veya kendi markalarıyla perakendeciler için aşağıdaki ürünleri özelleştirilmiş formülasyonlarla üretiyoruz: JİN / ROM / VODKA / LİKÖR
CİN

CİN

doğal bitkiler, ardıç meyvesi, tahıllar, zencefil, absynt, limon kabuğu ve portakal kabuğu. Her bir baharat, diğerlerinden bağımsız olarak damıtılır ve ardından 24 saat dinlendikten sonra soğuk bir şekilde birleştirilir. Bu teknik, maksimum aromaların çıkarılmasını ve korunmasını sağlar. 70 cl
Isı Transferi - Doğrudan ve Dolaylı

Isı Transferi - Doğrudan ve Dolaylı

Sıcak transfer, doğrudan ve dolaylı Doğrudan sıcak transferde, görüntü ters olarak taşıyıcı malzemeye basılır ve ardından bir yapıştırıcı ile kaplanır. Transferden önce yapıştırıcı ısı ile aktive edilir ve ürün doğrudan görüntü ile temas ettirilir. Artık görüntü ürüne yapışmıştır ve yakılabilir. Bu yöntem avantajlıdır çünkü aşınan bileşenler yoktur. Makine tipine bağlı olarak konik, silindirik, oval ve dikdörtgen ürünler dekore edilebilir. Dekore edilecek yüzeyin düz olması, yani ne içe ne de dışa doğru bombeli olmaması gerekir. Konkav veya konveks yüzeyler veya kabartmalar için dolaylı sıcak transferi tercih etmenizi öneririz. Burada "yapıştırıcı" kağıdın üzerindedir ve üzerine doğru bir görüntü basılır. Isıtma ile bu yapıştırıcı, kağıttan çıkarılan ısıtılmış bir silikon tampon ile görüntünün altında erir.
EURO 6,50 AL PZ APEROL APERITIVO cl100 11%vol.

EURO 6,50 AL PZ APEROL APERITIVO cl100 11%vol.

APEROL, 1919 yılında Padova'dan Luigi ve Silvio Barbieri kardeşler tarafından yaratılan bir İtalyan bitteridir. 11 derece hafif bir alkol oranına ve parlak turuncu bir renge sahiptir. Aperitif, daha davetkar olması için buzla ve yarım dilim portakal ile servis edilmelidir. Hem koku hem de tat duyusunu uyarmak için tasarlanmıştır. 6 kartonluk paketler 1 palet 86 karton = 516 ŞİŞE
Siyah Pirinç 1000g VIVIO - Siyah Pirinç 1000g VIVIO

Siyah Pirinç 1000g VIVIO - Siyah Pirinç 1000g VIVIO

Siyah pirinç, pişirildiğinde mor bir ton alır, bu yüzden mor pirinç olarak da adlandırılır. Kahverengi pirinç gibi, kabuğu soyulmamış olduğu için lif, vitaminler, özellikle E vitamini ve mineraller açısından zengindir: demir, çinko, bakır. Siyah pirinç, diğer pirinçlerden daha uzun sürede, yarım saatten bir saate kadar pişirilir ve her zaman hafif çıtır kalır. Genellikle sağlıklı tatlılar hazırlamak için kullanılır, örneğin hindistancevizi sütü ile yapılan pirinç tatlısı. Siyah pirinç, serbest radikallerle savaşan antioksidanlar açısından zengindir, bu da bizi iltihaplanmalardan ve birçok hastalıktan korur ve hücrelerin yaşlanmasını geciktirir. <strong>İçindekiler:</strong> kahverengi pirinç <strong>100g'daki besin değerleri</strong> Enerji değeri 1498kJ/354kcal - %18 GDA* Yağ 3,2g - %5 Doymuş yağ asitleri 0,8g - %4 Karbonhidrat 72g - %28 Şekerler 0,7g <1% Protein 7,7g - %15 Lif 3,1g Tuz 0,03g <1% *GDA - Referans Günlük Alım Değeri <strong>Kullanım</strong> Siyah pirinci soğuk su ile durulayın.
Sızma Zeytinyağı Arzentu 750 ml - İtalyan yağı - Peranzana ve Taggiasca zeytinleri

Sızma Zeytinyağı Arzentu 750 ml - İtalyan yağı - Peranzana ve Taggiasca zeytinleri

Arzentu Sızma Zeytinyağı, iki çok değerli İtalyan çeşidinin birleşiminden doğar: Oliva Peranzana ve Oliva Taggiasca. Sızma Zeytinyağı · %100 İtalyan Yağı – soğuk sıkım · Peranzana zeytininden ve Taggiasca zeytininden elde edilmiştir · En hassas yemekler için mükemmel bir sos Arzentu, Taggiasca zeytini ve Peranzana zeytininin belirgin özelliklerini birleştiren, yüksek seçkinliğe sahip, nazik ve aromatik bir üründür: her ikisi de çok meyvemsi yağlar üreten çeşitlerdir: çok tatlı Taggiasco, biraz daha belirgin baharatlı notalara sahip Peranzana Extra. Bu kombinasyon oldukça hoş. "Arzentu" ismi, Ligurya lehçesinde, adında ve tadında canlı bir notaya sahip, soylu bir ürünü ifade eder. Zeytinler, Kasım ve Aralık aylarında elle toplanır. Yağ sıkımı, son derece dikkatli bir şekilde, tamamen soğuk olarak gerçekleştirilir. kod:ARG .75
Toptan Bal

Toptan Bal

100g'lık açık ballı rooibos poşeti
Fata Morgana Birası - El Yapımı Bira Üretimi

Fata Morgana Birası - El Yapımı Bira Üretimi

Alkol derecesi %3,5. "Görsel olarak: açık sarı bir renk ve ince bir köpük. Burunda: güzel bir meyve aroması, narenciye, ananas ve tropikal meyve notaları! Ağızda tadım sırasında, hafif, çok meyvemsi ama oldukça kuru bir izlenim bırakıyor. Bu, 'Session IPA' türünün çok karakteristik bir özelliği! Tatlar, daha önce tanımlanan meyvemsi kokulara benziyor, ananas ve tropikal meyvelere yöneliyor. Bu güzel şerbetçi otu dozunu unutamam! Alsas'tan gelen bu yeni bira fabrikasına güzel bir ilk adım!" Ayrıca, eğer bilmiyorsanız, 'Session IPA' birası, şerbetçi otunun sağladığı acı tat ile öne çıkan, alkol oranı oldukça düşük bir biradır! Fata Morgana'mız için 4,3/5 gibi güzel bir notla uzman görüşü için Beer Myself'e teşekkürler.
Kokteyller - Kokteyl La Piña

Kokteyller - Kokteyl La Piña

Bu güneşli kokteylin şık bir varyasyonunda Piña Colada ruhunu yeniden keşfedin. Bir hindistancevizi likörü ve Fransız ananas şurubu, iki çeşit rom ile mükemmel bir şekilde harmanlanmıştır. NOTA BENE : Ünlü korsan Roberto Cofresi, Piña Colada'nın paylaşılmasına öncülük eden ve efsaneye göre onun mucidi olan kişiydi. Gerçekten de, mürettebatını cesaretlendirmek amacıyla bu kokteylden litrelerce üretmiştir. Profil: Lezzetli, ince, tatlı ve meyveli. Alkol Oranı: %14,6 Malzemeler: Maison Ferrand Romu Tarım Romu Fransız Hindistancevizi Likörü Hindistancevizi Suyu Fransız Ananas Şurubu Kendi yaptığımız asidik madde
Cin - Kokteyller

Cin - Kokteyller

Ardenler, bu eski dağlık alan, ormanlar, meralar ve vadilerle dolu bir plato, adını Ardenna Silva adlı bir ormandan alır. Doğanın kalbine gerçek bir yolculuk yapmak için, iki genç yaşam tutkunu ve jenever sever, bu bölgenin karakteristik aromalarını damıtarak ve şişeleyerek bir şişede yoğunlaştırdılar. Çam ağacının ferahlığı, mürver çiçeğinin tatlılığı ve mirabel eriğinin yuvarlaklığının ince kombinasyonu, tüm jenever severleri doğanın kalbine ve Ardenler'in geniş alanlarına götürecektir.
Siyah Pirinç 1000g Vivio

Siyah Pirinç 1000g Vivio

Siyah pirinç, pişirildikten sonra mor bir ton alır, bu yüzden mor olarak da adlandırılır. Tıpkı kahverengi pirincin servis edilmediği gibi, lifler, vitaminler, özellikle E vitamini ve mineraller açısından zengindir: demir, çinko, bakır. Siyah pirinç, diğer pirinçlerden daha uzun süre, yarım saatten bir saate kadar pişirilir ve her zaman hafif çıtır kalır. Genellikle sağlıklı tatlılar hazırlamak için kullanılır, örneğin hindistancevizi sütü ile yapılan pirinç tatlısı. Siyah pirinç, serbest radikallerle savaşan antioksidanlar açısından zengindir, bu sayede iltihaplı durumlara ve birçok hastalığa karşı korunmamıza yardımcı olur ve hücresel yaşlanmayı geciktirir. <strong> 100 g'daki besin değerleri </strong> enerji değeri 1498KJ / 354Kcal - %18 RWS * YAĞ 3,2 g - %5, doymuş yağ asitleri 0,8 g - %4, karbonhidrat 72 g - %28, şekerler 0,7 g < 1% protein 7,7 g - %15 lif 3,1 g, tuz 0,03 g < 1% * RWS - Referans besin değeri
Hindiba İnulini 500G

Hindiba İnulini 500G

İnulin, insanların sindiremediği doğal olarak oluşan çok tahıllı bir bileşiktir ve bu sayede diyet lifleri olarak işlev görür. Bazı bitkilerin köklerinde ve yumrularında (hindiba, yer elması, enginar, deve dikeni, soğan, sarımsak, muz) bulunur. Genellikle hindibadan elde edilir. İnulin, düşük kalorili ve hafif bir tatlılık ile karakterizedir. Şekerden 10 kat daha az tatlı olduğu için genellikle bir ikame olarak kullanılmaz. İnulin, jelleştirici olarak kullanılır, maddeleri kalınlaştırır ve stabilize eder. Gıda ürünlerine eklenen inulin, kalori içeriğini azaltır, iştahı baskılar ve tokluk hissini artırır. Bu sayede tüketilen gıda miktarının kontrolünü iyileştirir. Kilo verme diyetleri uygulayan kişilerde etkilidir. İnulin, prebiyotik olarak işlev görür, normal bağırsak bakteriyel florasının gelişimini teşvik eder ve bu sayede sağlığı olumlu yönde etkiler.
Kokteyller - Kokteyl

Kokteyller - Kokteyl

Özel bir kokteyl mi istiyorsunuz? Bir işletme misiniz ve imza kokteyl istiyor musunuz? Bir damıtım evi misiniz ve ürünlerinizle yapılmış bir kokteyl satmak mı istiyorsunuz? Ya da favori kokteylinizi etkinliklerinizde mi kullanmak istiyorsunuz? Hiçbir şey daha basit olamaz, bırakın biz halledelim!
Cin - Organik

Cin - Organik

L’Ardenne, cet ancien massif montagneux, plateau de forêts, de prairies et de vallées, tient son nom d’une forêt, Ardenna Silva. Afin de vivre un véritable voyage au cœur de la nature, deux jeunes épicuriens et amateurs de gin, ont concentré les arômes caractéristiques de cette région en bouteille en la distillant et l’embouteillant. La réunion subtile de la fraicheur du sapin, de la douceur de la fleur de sureau et de la rondeur de la mirabelle transporteront tous les amateurs de gin au milieu de la nature et des grands espaces ardennaises. NEZ Rond, soyeux, complexe avec une prédominance sur le fruit à chair blanche. COULEUR Distillat au reflet cristalin. AROME Rondeur de la mirabelle, fraicheur du sapin, douceur de la fleur de sureau. GOUT Attaque épicée du genièvre mais surtout du pin. Le côté résineux est bien présent. Ensuite arrive ce côté « vanillé » du fruit et du sureau. La finale est très longue et douce. Nez:Rond, soyeux, complexe avec une prédominance sur le fruit à chair blanche Couleur:Distillat au reflet cristalin Arôme:Rondeur de la mirabelle, fraicheur du sapin, douceur de la fleur de sureau. Goût:Attaque épicée du genièvre mais surtout du pin. Le côté résineux est bien présent.